Φωτογραφίες απο το βομβαρδισμένο Χαλέπι.

Θησαυρός Γνώσεων και ευσεβείας (II)

Οι τρομοκράτες τις τελευταίες ώρες εξαπέλυσαν αιματηρές επιθέσεις κατά της πόλης του Χαλεπίου.Επλήγη το νοσοκομείο  Dabbit, που στεγάζει τμήμα μητρότητας και νεογνών με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 17 γυναίκες και μωρά σύμφωνα με τον Elisa Kajami,έναν κάτοικο του Χαλεπίου.

Κλεισμένοι μέσα στο δια μέρισμά τους στο δυτικό τμήμα της πόλης που ελέγχει ο στρατός ο Elia Kajamini και η κόρη του είναι τρομοκρατημένοι.Εδώ και 12 ημέρες η πόλη τους είναι το θέατρο αδιάκοπων μαχών.Κατά τη διάρκεια του 24h, οι βομβαρδισμοί είναι αδιάκοποι.

« Αυτή τη στιγή έχουμε εκατοντάδες νεκρούς στο Χαλέπι εξηγεί.Η κόρη μου είναι στο πανεπιστήμιο.Οι σχολές της Ιατρικής,Φιλολογίας,Πολιτικών Μηχανικών όλες βομβαρδίστηκαν.Νοσοκομεία χτυπήθηκαν.Το Χαλέπι είναι κάτω από τη φωτιά το πυρ των τρομοκρατών ».

Αυτή η επίθεση που οδηγήθηκε από ομάδες της αντιπολίτευσης εναντίον του Χαλεπίου επέρχεται ως απάντηση στα χτυπήματα του στρατού.Την τελευταία  εβδομάδα η συριακή αεροπορία εξαπέλυσε ένα καταιγισμό από βόμβες κατά θέσεων των « ανταρτών »  των αποκαλούμενων « μετριοπαθών

Δείτε την αρχική δημοσίευση 203 επιπλέον λέξεις

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s